Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka i do tego dość tania, bo jest jej dużo
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 98
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 845
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 978
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 98
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 845
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 978
Składniki
Pieczarki umyć i pokroić na dużą kostkę (ja kroję na 6 części). Usmażyć do czasu, aż zmiękną i się zrumienią. Odstawić do ostygnięcia.
Pora pokroić w paski lub kostkę i sparzyć je gorącą wodą, aby nie były ostre. Przelać je zimna wodą. Odstawić, aby odciekła woda.
Marchewkę zetrzeć na grubym tarku, ogórki pokroić w kostkę, cebulę pokroić w paski.
Kukurydzę, groszek oraz resztę składników wymieszać w misce z majonezem, solą i pieprzem.
Życzę smacznego