Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Filety z Matiasa włożyć wcześniej do zimnej wody przynajmniej na 2 godz.
Ugotowane ziemniaki pokroić w drobną kostkę,cebule również drobno pokroić oraz szczypiorek. Jabłko obrać pokroić w kostkę drobniutką,ogórek również. Wymoczonego Matiasa pokroić w paski i wymieszać razem z pozostałymi składnikami. Z jogurtu greckiego przygotować sos do sałatki,dodać musztardę sól i pieprz do smaku, przygotowany sos dodać do sałatki i wymieszać,można odstawić na ok 1 godz.tak aby wszystkie smaki się wymieszały.