Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 54
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 122
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 371
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 245
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 54
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 122
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 371
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 245
Składniki
Śledzie pokroić w paski. Jabłko obrać i pokroić w kostkę,ogórki i cebulę też w kostkę. Por przekroić na pół i pokroić cieniutko . Wszystko razem wymieszać, dodać majonez i ponownie wymieszać.Smacznego :)