Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 227
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 86
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3320
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 227
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 86
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3320
Składniki
Jajka i marchewke ugotowac (jaja na twardo). Wystudzic. Zoltko zetrzec na tarce o grubych oczkach, bialko i marchewke pokroic w drobna kosteczke. Ukladac warstwowo w przezroczystej salaterce w nastepujacej kolejnosci:
tunczyk, marchewka, majonez, kukurydza, zoltko, bialko
Najwyzsza warstwe posypac zielenina - pietruszka, albo szczypiorkiem