Do góry

Przekąski Przepis na:

Sałatka warstwowa

Sałatka warstwowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 3

Dodano:

Odsłon: 2249

Łatwe do zrobienia ,szybkie w wykonaniu, Wygląda apetycznie :):)

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filet pokroic w kostkę taką srednia nastepnie przyprawic (solą,wegetą,papryka mielona ostrą i słodką i troche oleju) dusic do miekkosci. Cebulępokroic w drobna kostke.ogórki konserwowe pokroic w kostke ,cebulkę konserwowa przepołowic na pół

  2. Pierwsze na półmisku musi sie znalezc filet ,potem polac go ketchupem i troche majonezem,nastepnie cebule,ogorki konserowe znowu polac ale małą iloscia (ketchup i majonez) dodac kukurydze,groszek ,fasolke i cebulke konserwowa. Znowu polac trochę (ketchupem i majonezem)

  3. Na samą górę połozyc kapustę pekińska pokrojoną na mniejsze kawałki

  4. Sałatka jest juz gotowa odrazu do podania

  5. UWAGA! Jezeli chcemy ja włozyc do lodówki to nie dajemy na górę kapusty poniewaz starci ładny wygląd

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń