Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka, warto mieć kilka słoiczków w zanadrzu :) Przepis znaleziony w starej gazetce "Przyślij przepis"
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35835
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 131
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 234
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 259
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35835
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 131
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 234
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 259
Składniki
Ogórki, jabłka i marchewki obieramy. Kapustę siekamy. Ogórki i marchewkę kroimy w plasterki, cebulę w półplasterki. Pomidory i jabłka siekamy w kostkę. Wszystkie warzywa wrzucamy do dużej miski.
Składniki zalewy zagotowujemy i zalewamy warzywa. Mieszamy i odstawiamy na 2-3 godziny, od czasu do czasu całość mieszamy. Przekładamy do słoików i pasteryzujemy przez 20 minut.