Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co tu dużo mówić... jest po prostu przepyszna!!!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 772
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1819
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 242
Polecam.
Odsłon: 297
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 772
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1819
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 242
Polecam.
Odsłon: 297
Składniki
Brokuły podzielić na różyczki, gotować w lekko posolonej wodzie ok. 5 min (musi być pół miękki). Odcedzić, wystudzić. Jajka ugotować na twardo.
Jajka, paprykę, ogórki, wędlinę i cebulę pokroić w kostkę. Majonez wymieszać z jogurtem.
Wszystkie składniki włożyć do półmiska, dodać sos majonezowo-jogurtowy, przyprawić do smaku, wymieszać delikatnie i schłodzić. Smacznego!!!