Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8418
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 130
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6952
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8418
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 130
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6952
Składniki
1. brokuła ugotować w osolonej wodzie ( należy uważać, żeby się nie rozgotował), wystudzić, 2. jajka ugotować na twardo, obrać, wystudzić, pokroić na ćwiartki 3. pomidory umyć i pokroić na ósemki, paprykę pokroić w kostkę, 4. z majonezu, jogurtu i czosnku zrobić sos czosnkowy, doprawić solą i pieprzem, słonecznik uprażyć za suchej patelni, 5. na dnie salaterki ułożyć różyczki brokuła, na to ćwiartki jajka, posypać papryka, na wierzch położyć pomidora, jajka i pomidory lekko posolić, polać sosem czosnkowym i posypać wystudzonym słonecznikiem, smacznego