Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i zdrowy dodatek do gulaszu dla tych co lubią coś innego
...ale pyszny.
Odsłon: 706
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 79
Polecam.
Odsłon: 625
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 362
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 160
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5134
...ale pyszny.
Odsłon: 706
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 79
Polecam.
Odsłon: 625
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 362
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 160
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5134
Składniki
Buraczki umyć, zawinąć w folię i piec w piekarniku ok godz, temp. 200C (może być z termoobiegiem) po ww czasie wyłączyć piekarnik i zostawić w nim buraczki do ostygnięcia; najlepiej zrobić to dzień wcześniej.
por, ogórki drobno pokroić, czosnek przecisnąć przez praskę lub zetrzeć na drobnej tarce, buraki obrać zetrzeć na średniej tarce; dodać sól, pieprz, kminek i oliwę i wymieszać. Odstawić na 15 min by się przegryzło i wcinać! :-)