Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na wykorzystanie pysznej rybki, bez potrzeby jej smażenia. Nie trzeba ściśle trzymać się przepisu, to tylko pomysł i ilości składników zależą od Was. SMACZNEGO
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 97
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 184
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1476
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 97
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 184
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1476
Składniki
Ziemniaczki myjemy i gotujemy bez obierania (ja użyłam takich najmniejszych) Dorsza gotujemy na parze z dodatkiem przypraw i ziół, paprykę i ogórka kroimy w kostkę, cebulę w piórka, ziemniaczki na pół, rybkę dzielimy na cząstki. Sałatkę mieszamy z majonezem i sosem czosnkowym, przyprawiamy i posypujemy obficie zieleniną (w moim przypadku koperkiem i pietruszką) Danie można jeść samo lub z pieczywkiem. SMACZNEGO