Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczna, jeśli ktoś nie ma awersji do czosnku
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 177
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 202
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 177
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 202
Składniki
fasolkę ugotowac w osolonej wodzie, dodać drobniutko posiekaną cebulę, pognieciony czosnek, odrobinę czegoś kwaśnego- kwasek cytrynowy, ocet, cytryna.Przyprawy, typu sól, pieprz, cukier - do smaku. Zalać olejem i odstawić do lodówki na ok godz. Nie podaję ilości, bo to wszystko ma byc do smaku.