Do góry

Przekąski Przepis na:

Sałatka z fasolki szparagowej

Sałatka z fasolki szparagowej

Autor:

Przepisów i artykułów: 210 Ocena: 12250

Dodano:

Odsłon: 9190

Smaczna.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. fasolke zieloną i zółtą ugotować w osolonej wodzie ,odcedzic i wystudzić,pokroić w 2 cm kawałki

  2. cebulę.paprykę,ogórki i jajka pokroic w kostkę ,dodac do fasolki

  3. tuńczyka rozdrobnic i również wrzycic do fasolki

  4. dodać majonez i musztarde ,doprawić do smaku solą ,pieprzem i szczyptą cukru

  5. na koniec dodac posiekana natke pietruszki,wszystko dokładnie wymieszać i na godzinę wstawić do lodówki

  6. Sałatkę można podac jako przekąske lub na kolację z pieczywem

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Eden 07 stycznia 2011 Ja dodałam jogurt naturalny zamiast majonezu (w ramach odchudzania) mmm mmm pycha!!

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Kruszon101 21 sierpnia 2010 Ymmm Pyszne.
I jak pięknie podane.
Ląduje w ulubionych.

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń