Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i lekka sałatka, którą można zrobić błyskawicznie.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36079
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 185
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 321
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 400
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36079
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 185
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 321
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 400
Składniki
Obcinamy obie końcówki z fasolek. Oczyszczone fasolki przekładamy go garnka z wrzącą, osoloną wodą i gotujemy do momentu, aż będą al dente. Odcedzamy i studzimy.
Pomidory kroimy w półksiężyce, rzodkiewki w plasterki.
Ser feta kroimy w drobną kosteczkę.
Na fasoli układamy pokrojone pomidory i rzodkiewki. Na wierzchu układamy ser feta.
W miseczce mieszamy olej, oliwę, sok z cytryny. Przyprawiamy solą i pieprzem. Wszystko dokładnie mieszamy i polewamy sałatkę tuż przed podaniem.
Smacznego :)