Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa i szybka w przygotowaniu. Może też służyć jako dodatek do obiadu. Wyśmienicie smakuje z duszoną karkówką.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 300
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 300
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Połowę główki sałaty umyć, wysuszyć i podrzeć na mniejsze kawałki, wrzucić do miski. Ser feta, pomidor (sparzony i bez skórki) i ogórek pokroić w kostkę, odsączyć mieszankę mexykańską i dodać do reszty składników. Z oliwy z oliwek, soku z cytryny, musztardy, pieprzu, czosnku i cukru zrobić sos winegret. Delikatnie wymieszać pokrojone składniki, polać sosem i ponownie delikatnie wymieszać.