Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i pyszna surówka z czerwonej kapusty poleca się na dzisiejszy obiad
Polecam.
Odsłon: 121
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 38
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 572
Polecam.
Odsłon: 121
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 38
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 572
Składniki
Kapustę siekamy i przekładamy do garnka. Zalewamy zimną wodą do przykrycia, dodajemy sól, ocet, cukier i gotujemy do miękkości. Odcedzamy i przekładamy do miski. Podajemy na ciepło lub zimno.