Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sałatka z indyka"
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 212
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 47
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3304
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 212
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 47
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3304
Składniki
Pierś z indyka pokrój w kostkę, dopraw solą i pieprzem. Warzywa umyj, pokrój i podsmaż na patelni. Dodaj pokrojone warzywa i smaż około 5 minut.
Oliwę, miód i ocet wymieszaj. Dopraw oregano, solą i pieprzem. Liście szpinaku wymieszaj z indykiem i warzywami, zalej miodowym dressingiem.Źródło: Na żywo