Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odkryte niedawno jeżyny super sprawdziły się w połączeniu z kozim serem i słodkim dressingiem.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 537
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 762
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 537
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 762
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Roszponkę i rukolę rozłożyłem na talerzu. Posypałem niezbyt drobno posiekaną szalotką. Rozkruszony ser kozi (naturalny i miodowy) rozłożyłem na sałacie. Dodałem umyte i osuszone jeżyny . Posypałem uprażonymi orzeszkami. Doprawiłem solą, cukrem i pieprzem. Całość polałem wcześniej przygotowanym dresingiem. Dressing: wszystkie składniki połączyłem i energicznie wymieszałem, tak aby powstała gładka masa.