Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 136
Polecam.
Odsłon: 771
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 136
Polecam.
Odsłon: 771
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Składniki
Poszatkować kapustę posolić odstawić do "zmaserowania".Ogórki i pora(tylko białą część)pokroić w pół plasterki.Dodać kukurydzę,wymieszać składniki.
Do słoika wlać oliwę,sok z kukurydzy,dodać sól,pieprz i cukier,wymieszać.Zalać kapustę.Odstawić do lodówki aż się skladniki przegryzą.I gotowe.