Do góry

Sałatki Przepis na:

Sałatka z kapusty pekińskiej (obiadowa)

Sałatka z kapusty pekińskiej (obiadowa)

Autor: solitarysoul09

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 46

Dodano: 29.09.2010

Odsłon: 3337

Wspaniała, delikatna świetnie pasuje do wielu obiadów!!

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kapustę opłukać, każdy liść przekroić na połowę i kroić w cienkie paski.

  2. Każdą paprykę przekroić na pól, opróżnić z pestek, każdą z części podzielić na 4 i podobnie jak kapustę, kroić w cienkie paseczki.

  3. Ogórka nie obierać, przekroić na połówkę i kroić w plastry.

  4. Wszystko wymieszać, dodać puszkę fasoli czerwonej, cały majonez i ok 4 łyżek śmietany. Pieprz i sól według uznania.

  5. SMACZNEGO!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń