Do góry

Sałatki Przepis na:

Sałatka z kapusty włoskiej

Sałatka z kapusty włoskiej

Autor:

Przepisów i artykułów: 2232 Ocena: 13482

Dodano:

Odsłon: 1402

Super dodatek do placków ziemniaczanych.

Składniki

5-6 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Kapustę oczyścić, posiekać, zalać wrzątkiem i gotować przez 5 minut. Następnie odcedzić, ostudzić, dodać starte jabłka, przyprawić do smaku i wymieszać z majonezem wymieszanym ze śmietaną. Podawać szczególnie do placków ziemniaczanych.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń