Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyrazisty ser kozi świetnie komponuje się ze słodką żurawiną i delikatnymi orzechami nerkowca. Całości dopełnia miodowo-balsamiczny dressing o subtelnym aromacie pomarańczy.
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 371
Typowe ciasto na nadchodzące święta . Wersji tego ciast jest bardzo dużo, ale...
Odsłon: 3506
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 130
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 183
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 371
Typowe ciasto na nadchodzące święta . Wersji tego ciast jest bardzo dużo, ale...
Odsłon: 3506
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 130
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 183
Składniki
Orzechy nerkowca podprażyć na suchej patelni do uzyskania lekko rumianego koloru.
Składniki na dressing dokładnie wymieszać.
Na talerzach ułożyć rukolę, pokrojony lub pokruszony ser kozi, żurawinę i orzechy nerkowca. Tuż przed podaniem polać sałatkę dressingiem.