Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na tę sałatkę przywiozłam z Paryża,dostałam go od mojej cioci,u której jadłam ją na pysznej kolacji:)Bardzo mi posmakowała i jak mam ochotę to ją robię:)
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 53
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 597
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 53
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 597
Składniki
Paluszki surimi pokroić w kostkę,dodać kukurydzę.Jajka ugotowane na twardo pokroić w kawałki i dodać.Pomidory(można sparzyć wrzątkiem i obrać ze skóry,ja tak lubię) pokroić w mniejsze cząstki.
Zrobić sos vinegreat:olej +musztarda+ocet winny i polać sałatkę,wymieszać.Podawać z bagietką.