Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka dobra na imprezę jak i na obiad :)
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 213
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 753
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 213
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 753
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
Składniki
Pierś z kurczaka kroimy na malutkie kawałeczki. Smażymy na małej ilości oleju. Posypujemy przyprawą Gyros jak kto lubi ja używam nie bardzo dużo. Odstawiamy do ostygnięcia. Kapustę szatkujemy. Kukurydze odsączamy. Robimy sos. Mieszamy majonez i ketchup :) Do miski wrzucamy kapustę, kukurydzę i kurczaka razem z olejem z patelni. Dodajemy sos. Wszystko dokładnie mieszamy. Jadłam zawsze ta sałatkę ułożoną warstwami ale wydawała mi się za sucha więc kiedyś wymieszałam i jest lepsza. Smacznego :)