Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i szybka sałatka która uwodzi smakiem ;)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 54
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 29
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 54
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 29
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Składniki
Umyj liście sałaty i pomidory. Sałatę porwij do naczynia a pomidory pokrój w plastry a następnie je na pół. Po obraniu ogórka pokrój go w plasterki o grubości 3mm.
Usmażyć na patelni pierś z kurczaka i curry.
Ananas pokroić w trójkąty i wszytko razem wymieszać w misce.
Podawać polane sosem czosnkowym. Który przygotowujemy w następujący sposób.
Do małego naczynia wkładamy dwie łyżki śmietany.
Drobno pokrojone 3 ząbki czosnku mieszamy ze śmietaną dodając zioła.
Smacznego!!!