Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w zrobieniu i bardzo smaczna :)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 71
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 177
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 807
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 71
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 177
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 807
Składniki
Makaron należy ugotować w osolonej wodzie al dente, czyli nieco krócej niż w przepisie na opakowaniu. Paprykę, ogórka i ser żółty pokroić w kosteczkę. Pokrojone warzywa, kukurydzę i ser wymieszać z odcedzonym makaronem. Doprawić pieprzem i solą. Na koniec dodać majonez. Smacznego.