Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna super smaczna i szybka w wykonaniu sałatka na Świąteczny stół.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Wykonanie: Makrelę dokładnie obrać z ości, połączyć z groszkiem, pokrojoną natką pietruszki, posiekaną cebulą. Oliwki odcedzić, pokroić, połączyć z sałatką, przyprawić do smaku i wymieszać z majonezem. Możemy też zastosować oliwki zielone.