Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 247
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 452
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 472
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 247
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 452
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 472
Składniki
makrele oczyszczamy ze skóry i ości bardzo dokładnie i kroimy.Cebule,ogórek kiszony i jajka ugotowane na twardo drobno kroimy.Dodajemy 2-3 łyżki majonezu,przyprawiamy pieprzem do smaku.Mieszamy.Nie trzeba solić ponieważ wędzona makrela jest słona sama w sobie :) Życzę smacznego!