Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka którą można podawać jako przystawka do mięs i ryb. Można jeść ją również solo.
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1689
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 135
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 205
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 521
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 275
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1689
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 135
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 205
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 521
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 275
Składniki
Pokroić cebule w krążki i dodać sól a następnie zmiażdżyć. Odlać sok i umyć cebulę. Następnie dodać ogórek pokrojony w plasterki. Dodać również posiekaną natkę cebuli i chili. Na koniec wycisnąć do sałatki cytrynę i dosypać posiekaną pietruszkę, skropić oliwą z oliwek, dodać sól i pieprz do smaku.