Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest prosta w przygotowaniu i smaczna.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 128
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 393
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 430
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 128
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 393
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 430
Składniki
1. Warzywa pokroić drobno w kostkę. Zalewę zagotować. Na gotującą zalewę wrzucić warzywa, gotować na małym ogniu 10-15 minut. Gorące nakładać do słoiczków, odwracać do góry dnem i już nie pasteryzować.
Rada:Po otwarciu słoiczka ocet z sałatki wylewamy, dodajemy majonez i możemy ją podawać do obiadu.