Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nastał czas robienia przetworów. Dziś przepis na smaczną sałatkę z ogórków z kurkumą
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 206
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 214
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 206
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 214
Składniki
Pietruszkę posiekać. Ogórki, cebule, paprykę pokroić w kostkę.
Wszystkie produkty na zalewę razem zagotować .
Do gotującego wrzucić paprykę, cebulę i ogórki. Zagotować. Przekładać do słoików i pasteryzować 10 min.