Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 163
Polecam.
Odsłon: 787
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 123
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 163
Polecam.
Odsłon: 787
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 123
Składniki
Marchew zetrzeć na tarce, cebulę pokroić w krążki. Grzyby ugotować w 1 litrze wody.
Odgotowane grzyby dusić w oleju 5 min. Marchew, cebulę i paprykę dusić w oleju przez 10 min. Połączyć razem grzyby z warzywami i dodać sól, cukier, pieprz, ocet, ogórki oraz koncentrat – dusić 30 min.
Włożyć do słoików i pasteryzować 30 min.