Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka. Doskonała na kolację, idealna do pracy.
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 50
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 591
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 50
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 591
Składniki
Ser żółty ścieramy na tarce o dużych oczkach. Paprykę czerwoną oczyszczamy z nasion i kroimy w kostkę. Ogórki konserwowe i polędwicę sopocką również kroimy w kostkę. Seler naciowy kroimy w półplasterki a pomidorki koktajlowe na ćwiartki. Olej mieszamy z solą pieprzem, bazylią, koperkiem i ostrą papryką. Wszystkie pokrojone składniki mieszamy z przygotowanym sosem.Odstawiamy na kwadrans.