Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bazą sałatki jest makaron risini, który wygląda jak ryż, a całość uzupełnia niezwykły smak pasty śródziemnomorskiej z suszonymi pomidorami.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 768
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1814
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 287
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 768
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1814
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 287
Składniki
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie, jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę, tuńczyka odsączyć z oleju, kukurydzę odsączyć.
Połączyć wszystkie składniki: makaron, tuńczyk, jaja, kukurydzę.
Majonez wymieszać z pastą śródziemnomorską i połączyć z sałatką, przyprawić solą.