Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, orzeźwiająca sałatka z ryżem, łososiem z puszki, ogórkiem i avocado, posypana szczypiorkiem i pestkami słonecznika. W oczekiwaniu na wiosnę:) :)
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 103
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 16
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 61
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 103
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 16
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 61
Składniki
Ryż ugotować (ważne żeby nie rozgotować więc warto gotować trochę krócej niż w instrukcji) odstawić do ostygnięcia. Można też użyć resztek ryżu. Ogórka obrać, nakroić wzdłuż w kształt krzyżyka i pokroić w grube plasterki, avocado pokroić w kostkę. Łososia odsączyć i rozdrobnić. Szczypiorek posiekać. Rozgrzać patelnię i uprażyć pestki słonecznika. W słoiku wymieszać składniki sosu. W misce umieścić wszystkie składniki, polać sosem i wymieszać.