Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszności na talerzu.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 302
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 302
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Wykonanie: Selera obrać, pokroić w kostkę i w niewielkiej ilości wody dusić przez 10 minut. Następnie odcedzić, wymieszać z pokrojonymi paprykami, jabłkami pokrojonymi w kostkę i wszystko dokładnie wymieszać. Majonez rozbełtać z jogurtem, miodem, octem i wymieszać z sałatką. Schłodzić w lodówce przez godzinę i podawać.