Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawa w smaku sałatka gdzie słodysz pomarańczy fajnie komponuje sie z serkiem blue a całość się super chrupie dzięki orzechom:) zdjęcie kiepskiej jakości bo zrobione komórką:(
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 753
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 753
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
Składniki
sałatę podrzeć na małe kawałki
dodać wcześniej obraną pokrojoną w kostkę pomarańczę
dodać pokrojony ser blue
sos: zioła prowansalskie+ sól i pipeprz dodać do tego olwię ( bądź opcjonalnie olej ale wiadomo co jest lepsze;) wymieszać i polać sałatkę
przed podaniem posypać sałatkę orzechami włoskimi