Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity orzeźwiający deser .Serdecznie polecam:)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 762
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 104
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 762
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 104
Składniki
Galaretkę agrestową rozpuścić w sokach odlanych z puszek,około 400ml. Jak nie będzie tej ilości dodać przegotowaną wodę.Podgrzać do zagtowania wsypać galaretkę i wymieszać do rozpuszczenia. Galaretkę niebieską rozpuścić w 400ml wrzątku. Dać do wystudzenia,ja żeby było szybciej studziłam w zimnej wodzie. Mango obrać i pokroić w kostkę. Pozostałe owoce pokroić w kostkę,z granata wybrać pestki. Dać do pucharków,zalać tężejącą zieloną galaretką. Na wierzchnią warstwę dać galaretkę niebieską. Udekorować listkiem mięty.
Smacznego życzę!