Do góry

Sałatki Przepis na:

sałatka z tuńczyka i czerwonej fasoli

sałatka z tuńczyka i czerwonej fasoli

Autor:

Przepisów i artykułów: 19 Ocena: 297

Dodano:

Odsłon: 6735

smaczna, łatwa i szybka w przygotowaniu

Składniki

  • czerwona fasola z puszki, 1
  • tuńczyk w oleju z puszki, 1
  • jajka gotowane, 2
  • szczypior, kilkanaście źdźbeł
  • czerwona cebula, 1/2
  • sól, do smaku
  • pieprz, do smaku
  • majonez, 1-2 łyżki
5-6 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Ugotować jajka i pokroić przez kratkę. Cebulę i szczypiorek drobno pokroić. Fasolę i tuńczyka odsączyć i dodać do pozostałych składników. Przyprawić solą, pieprzem. Dodać majonez. Wymieszać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Doloressss 21 sierpnia 2013 apetycznie wygląda, koniecznie muszę wypróbować

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń