Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu, a bardzo smaczna i sycąca sałatka majonezowa z tuńczykiem.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 710
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 29
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 83
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 710
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 29
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 83
Składniki
Gotujemy torebkę ryżu w lekko osolonej wodzie.Do przestudzonego ryżu dodajemy odcedzonego tuńczyka, kukurydzę, pokrojone w drobną kosteczkę ogórki i starty na grubych oczkach ser żółty. Oprószamy pieprzem. Wszystko mieszamy. Dodajemy majonez i sałatka gotowa!