Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka, prosta i przede wszystkim smaczna!
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 59
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 32
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 104
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 59
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 32
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 104
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Gdy będą gotowe, siekamy w drobną kosteczkę, ogórki również. Do miski wrzucamy tuńczyka, kukurydzę (wcześniej odsączając z zalewy) posiekane jajka i ogórki kiszone. Dodajemy majonez i mieszamy. Gotowe!
Można dodać troszkę pieprzu, bądź bardzo drobno posiekanej czerwonej cebulki dla zaostrzenia smaku. Smacznego!