Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i wyrazista sałatka. Tuńczyk rewelacyjnie komponuje się z wszystkimi dodatkami.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 223
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 71
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3317
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 223
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 71
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3317
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie wg czasu podanego na opakowaniu. Ugotowany makaron odcedzamy i czekamy aż ostygnie.
Ogórek zielony myjemy, obieramy i kroimy w kostkę.
Koperek i rzeżuchę siekamy na drobno.
Por myjemy i kroimy w plastry.
Odcedzamy kukurydze i tuńczyka.
W misce mieszamy wszystkie składniki, doprawiamy solą i pieprzem, wierzch posypujemy obficie koperkiem.