Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu i naprawdę pyszne!
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 236
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 364
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 368
Polecam.
Odsłon: 794
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 236
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 364
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 368
Polecam.
Odsłon: 794
Składniki
Ryż gotujemy w osolonej wodzie według przepisu. Zostawiamy do wystygnięcia. W międzyczasie obieramy wędzone ćwiartki z kości i kroimy mięsko w drobne kawałeczki(skórę odrzucamy). Por i paprykę(wcześniej odsączoną) kroimy w kosteczkę. Kukurydzę również odsączamy.
Do miski wsypujemy wystudzony ryż następnie mięsko, por, kukurydzę oraz paprykę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem i wszystko razem mieszamy z majonezem.