Do góry

Sałatki Przepis na:

salatka z zupek chinskich

salatka z zupek chinskich

Autor: trusia

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 1

Dodano: 06.11.2011

Odsłon: 3938

Szybka i bardzo latwa w wykonaniu

Składniki

  • podwojna piers z kurczaka, 1
  • makaron z zupek cinskich, 2
  • kapusta pekinska nieduza, 1
  • sos knorra fix do salatek koprekowo-ziolowy, 2
  • majonez, pol malego sloiczka
5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Piersi pokroic na male kostki ,nastepnie usmazyc na wysmarowanej olejem patelni.Ostudzic

  2. Makaron pokruszyc i podsmazyc na lekko brazowy kolor na wysmarowanej olejem patelni ok 2 min Mieszac caly czas ,szybko sie przepala .Ostudzic

  3. Kapuste pekinska pokroic ,wymieszac razem z makaronem i kurczakiem Przyprawe knorr rozrobic wedlug przepisu polac i dodac majonez ,wymieszac ,po pol godzinie mozna spozywac

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń