Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo sycąca sałatka z zupek chińskich, która zarówno może być osobnym daniem jak i zarówno służyć jako dodatek do obiadu lub do naszych grillowanych przekąsek. Ja najbardziej lubię ją zaraz po przygotowaniu kiedy makaron jest chrupiący.
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 236
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 16
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 236
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 16
Składniki
Sałatę płuczemy, osuszamy i liście rozdrabniamy na mniejsze kawałki, a następnie wrzucamy do miski dodając: pokrojonego w pół plastry górka, pokrojone na cząstki pomidory, pokrojone w plasterki rzodkiewki oraz poszatkowana cebulkę ze szczypiorem.
Śmietanę mieszamy z załączoną do zupy przyprawą, pieprzem i przyprawą do zupy i dokładnie wszystko razem mieszamy.
Do sałatki dodajemy pokruszony makaron ze zupki. Śmietanowy sos dodajemy do pozostałych składników.
Sałatkę dokładnie mieszamy i w razie konieczności doprawiamy solą i pieprzem.
Smacznego !!!