Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka i sycąca
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 190
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 159
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 97
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 190
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 159
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 97
Składniki
Makaron z zupek pokruszyć, dodać zawartość torebek i zalać niewielką ilością wrzątku. Wymieszać, przykryć i odstawić by makaron napęczniał. Pieczarki obrać i pokroić w kostkę. W garnku zagotować wodę z niewielką ilością soli i kwasku cytrynowego. Na wrzątek wrzucić pieczarki, zamieszać i chwilę gotować. Odlać pieczarki na sito. Makaron z zupek odstawić w chłodne miejsce. Pieczarki również ostudzić. Gdy będą zimne łączymy makaron, pieczarki, osączoną kukurydzę, pokrojone w kostkę cebulę i ogórka. Dodajemy 2-3 łyżki majonezu i mieszamy. Smacznego!