Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna, lekka sałatka. Warto korzystać ze szparagów - sezon na nie jest krótki. Serdecznie polecam.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 72
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7768
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 47
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 72
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7768
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 47
Składniki
Od każdego szparaga odciąć zdrewniałą końcówkę. Następnie ugotować je al dente. Pomidory umyć i pokroić na ćwiartki. Jajka obrać i też pokroić w ćwiartki. Szczypiorek umyć i drobno pokroić. W płaskim naczyniu układać najpierw pomidory, jajka, szparagi i pokrojony camembert. Posypać szczypiorkiem. Polać sosem czosnkowym.