Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ziemniaczana z marynowanymi grzybami, papryką i ogórkami.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 168
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 86
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1049
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1102
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 168
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 86
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1049
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1102
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Składniki
Ziemniaki i marchew obieramy, gotujemy do miękkości, studzimy i kroimy w kostkę /-możemy wykorzystać warzywa pozostałe po obiedzie/. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i również kroimy w kostkę. Paprykę, ogórki i grzyby odsączmy z zalewy. Paprykę i ogórki kroimy w kostkę a grzybki - jeśli są duże - na połówki. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy majonez i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. W wersji ostrzejszej możemy dodać ząbek czosnku i trochę musztardy.