Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odwieczny problem - co podać do grilla?;) Zazwyczaj spotykam się z sałatką z miksu sałat, warzyw i fety, ale ja mam inną propozycje:) Sałatka z młodych ziemniaków i ogórków małosolnych - dzięki dodatkowi twarogu i jogurtu jest lekka, bardzo świeża i orzeźwiająca doskonale pasuje do mięsa.
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1689
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 135
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 205
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 521
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 274
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1689
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 135
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 205
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 521
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 274
Składniki
Ziemniaki obieramy i gotujemy. Studzimy, kroimy w kostkę. Ogórki małosolne kroimy w plastry lub półplastry. Szczypior siekamy.
W miseczce mieszamy twaróg z jogurtem greckim. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Przed podaniem schładzamy.