Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udko z kurczaka w innej odsłonie.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 49
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 86
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 116
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 49
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 86
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 116
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki wyszorować, ugotować w mundurkach, obrać, przestudzić i pokroić w grubszą kostkę. Udka pozbawić skóry, obrać, pokroić. Ogórka również obrać i pokroić z resztą warzyw dowolnie. Majonez wymieszać z jogurtem, przyprawami, posiekaną natką pietruszki i octem. Wszystkie składniki sałatki razem wymieszać, zalać przygotowanym sosem z majonezu sałatkę przełożyć do salaterki, posypać natką pietruszki, schłodzić w lodówce. Podawać z dobrze schłodzony jasnym piwem.