Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNA , ALEŻ PRZEPYSZNA SAŁATKA .
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 66
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 71
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 66
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 71
Składniki
KABACZEK OBRAĆ I ZETRZEC LUB POKROIĆ W NIEWIELKIE SŁUPKI , CEBULĘ W PIÓRKA. KAŻDE WARZYWO DO OSOBNEGO NACZYNIA , POSOLIĆ , I PO 2 GODZINACH ODSĄCZYĆ , PRZEŁOŻYC DO JEDNEGO NACZYNIA , DODAĆ MARCHEW STARTĄ NA GRUBE WIÓRKI DOBRZE MIESZAJĄC . ZALAĆ WRZĄCĄ ZALEWĄ , GOTOWAĆ DO 20 MINUT.